Nieuws  |  Aanbod  |  Portfolio  |  Over ons  |  Contact

 

Onze partners

Zelfkennis is van grote waarde. Wij beseffen ons dat we in het snel veranderende medialandschap krachtiger kunnen opereren door met diverse specialisten samen te werken. Zo vermijden we onnodige overheadkosten en blijven onze offertes concurrerend. En krijgt onze klant het beste van twee werelden. Onderstaand een aantal samenwerkingspartners van Orphic Film:

quattro-web2

Voor en met Quattro, het bedrijf van Nico Bel, heeft Orphic Film al verscheidene opdrachtfilms gerealiseerd voor het onderwijs, de zorgsector, jeugdhulpverlening en het bedrijfsleven. Quattro heeft een jarenlange ervaring met bedrijfsfilms en commercials. En kenmerkt zich door vakmanschap en een enthousiaste, gedegen werkwijze.
www.quattro-group.com

gertfokkens3

Tekstschrijver Gert Fokkens heeft aan diverse producties van Orphic Film bijgedragen, voor de (mede)ontwikkeling, uitwerking van scenario’s en/of de spelregie tijdens de filmproductie. Veelzijdigheid is de specialiteit van Gert.
www.gertfokkens.nl

posta-logo-balk-zwart

Geluid is bij films minstens zo belangrijk als beeld. Als het écht goed moet klinken, komt Posta bij filmprojecten in beeld. Zowel tijdens de filmopnames als bij de postproductie in de Posta-geluidsstudio. Het zijn de oren en ervaring van Jan Schermer die het hem doen.
www.posta.nl
 

> Orphic Film  > Over ons  > Onze partners