Nieuws  |  Aanbod  |  Portfolio  |  Over ons  |  Contact

 

Bedrijfsprofiel

Orphic Film is in 2003 gestart in Alkmaar door Peter Sieben voor het vervaardigen van korte fictiefilms en videoproducties-in-opdracht. Vanaf het begin fungeert Orphic Film als een platform waar specialisten op de diverse terreinen (scenario-ontwikkeling, geluid, acteren, muziekcompositie, etc.) samenwerken. Verschillende korte fictiefilms van Orphic Film waren te zien op filmfestivals in o.a. Amerika, Engeland, Duitsland, Luxemburg, Polen en natuurlijk Nederland. En hebben daarbij enkele prijzen in de wacht gesleept.

Vanaf 2006 groeien de activiteiten van Orphic Film. Er worden workshops gegeven voor videofilmers en diverse videoproducenten benaderen ons voor onafhankelijk advies over videomontagesoftware, dvd-productie, camerahardware en randapparatuur. Daarnaast wordt Orphic Film ingeschakeld voor camerawerk, editing, audiomixage, dvd-productie en als co-producent (lees meer).

Onderscheidend
Orphic Film kenmerkt zich door een échte creatieve insteek, een heldere projectaanpak en goede kennis van de hedendaagse technieken op het gebied van beeld, geluid en mediadistributie.

Bovenal beschikken we over expertise en ervaring met organisatie-ontwikkeling en moderne bedrijfsvoering. Daarmee is Orphic Film de ideale gesprekspartner voor bijvoorbeeld bedrijfsfilms. Wij spreken uw taal. Begrijpen uw vraagstukken snel.  En verkennen graag met u de mogelijkheden om uw doelstellingen te realiseren.

Partners
Orphic Film werkt nauw samen met diverse partners, om afhankelijk van uw vraag de juiste oplossing te kunnen vinden. En werken waar nodig samen met andere specialisten om een project optimaal te kunnen uitvoeren (research, casting, special effects, decorbouw, grime, etc.).

Een kennismakingsafspraak is snel gemaakt >> klik hier.

> Orphic Film  > Over ons  > Bedrijfsprofiel